Printer Friendly Version АМБАСАДА СРБИЈЕ ПОДРЖАЛА СРПСКЕ ТАКМИЧАРЕ НА АТЛЕТСКОЈ СМОТРИ У ЗАРАЈСКУ @ 14 June 2023 09:22 PM

Министар саветник у Амбасади Републике Србије у Руској Федерацији Гордана Божић присуствовала је 27. маја спортској манифестацији у граду Зарајску, у Московској области, на којој су учествовали и млади атлетичари АК "Црвена звезда" из Београда, као млади спортисти и са Косова и Метохије и Републике Српске. Они су на такмичењу у част великана руског спорта Анатолија Ивановича Зимина освојили две златне и једну сребрну медаљу.

Госпођа Божић је бодрила наше младе спортисте заједно са господином Небојшом Јанковићем директором "Комита групе" изузетно успешне компаније у Руској Федерацији, која је била и један од спонзора такмичења. Свечаном отварању присуствовали су и представници градске управе Зарајска, посланици Државне думе, као и руске олимпијске шампионке Татјана Романовна Лебедева, Јулија Александровна Гушчина и Ирина Анатољевна Привалова. Деца из Србије истакла су најлепше утиске и велики допринос манифестације јачању пријатељства са њиховим вршњацима из Руске Федерације.