Printer Friendly Version Амбасадор РС у РФ г.Мирослав Лазански са сарадницима примио групу пилота РВ и ПВО @ 20 November 2019 11:27 AM

Амбасадор Републике Србије у Руској Федерацији господин Мирослав Лазански са сарадницима, примио је 02. новембра 2019. године у просторијама амбасаде групу пилота РВиПВО - учеснике српско-руске тактичке летне вежбе „БАРС-2019“, на челу са пуковником Бранетом Крњајићем, командантом 204. ваздухопловне бригаде Војске Србије.

Амбасадор Лазански је током састанка честитао припадницима Војске Србије и њиховим руским колегама на успешно реализованој билатералној вежби и нагласио да је то само још један доказ успешне сарадње двеју пријатељских држава. Такође их је информисао о најважнијим активностима које Амбасада Р. Србије у Москви реализује у правцу даљег јачања билатералних односа са Руском Федерацијом.

Пуковник Бране Крњајић се захвалио амбасадору Мирославу Лазанском на срдачном пријему и упознао је присутне са најважнијим детаљима везаним за реализацију вежбе „БАРС-2019“.

Састанку су присуствовали и пуковник Константин Суриков, представник Министарства одбране Руске Федерације, изасланик одбране Р. Србије у Руској федерацији пуковник Будимир Гајић и помоћник изасланика одбране потпуковник Јовица Босанчић.